Tavoitteena työllistyä

Rekrykoulutus

Tavoitteena työllistyä

Kehityspiikki koulutus Oy täsmäkoulutuksilla ja rekrykoulutuksilla pystytään vastaamaan etenkin asiakasyritysten henkilöstön lisäkoulutuksen ja uuden työvoiman tarpeisiin. Ketteryys on vahvuutemme. Pystymme tekemään nopeasti asioita ja toimimaan tilanteen mukaan. Olemme toteuttaneet mm.yhteistyössä Hyria Business Institut Oy:n kanssa Logistiikka-akatemia koulutuksia. Tavoitteena on ollut työllistää ihmisiä logistiikan alalle, varastotyöntekijäksi sekä asiakaspalveluun. Voimme olla mukana toteuttamassa eri alojen koulutuksia samanlaisella mallilla.

Nuorten valmennuspalvelu:

Nuorten valmennuspalvelu

Nuorten valmennus on alle 30-vuotiaille suunnattu työhönvalmennus, jossa nuorta autetaan työn, opiskelupaikan tai työkokeilupaikan hakemisessa. Tavoitteet määräytyvät tilanteen mukaan ja tavoitteena onkin, että valmennuksen jälkeen olemme päässeet juuri nuorelle sopivaan ratkaisuun.

Valmennuksessa tutustutaan eri työnhaun menetelmiin ja hiotaan työnhakutaitoja. Valmentaja arvioi sopivia vaihtoehtoja nuoren oman tilanteen näkökulmasta. Valmennuksessa saatava tuki on konkreettista apua työpaikan tai opiskelupaikan hakuun ja urasuunnitteluun.

Valmennus kestää viidestä kuuteen kuukautta ja valmennuksen aikana saat henkilökohtaista palvelua vähintään 9 tuntia. Valmennusajankohdat voidaan sopia nuoren aikataulujen mukaan. Valmennukseen voi osallistua etänä tai kasvotusten nuorelle sopivassa paikassa.