ICT-palvelut

ICT-asiantuntija Harri

Palvelemme it-integraation ja käytettävyyden kentällä, asiakaslähtöisesti, PC ja Mac, turvaratkaisuiden ja kustannustehokkaiden kokonaisuuksien parissa.

Hienovaraisesti: asiakas ja asiakkaan tarpeet edellä.

Arkipäivän IT-kumppanuus

IT-palvelumme koostuvat etä-  ja lähitukipalveluista, käyttäjä- ja työasemahallintapalveluista, haittaohjelmatorjunnasta, tulostinympäristön hallinnasta, AV-laitehallinnasta sekä työasemien elinkaaripalveluista. Tukipalvelumme perustuu matalan kynnyksen yhteistyöhön ja joustavuuteen. Tavoitteena on että IT-haasteet rasittaisivat mahdollisimman vähän kumppanin omaa henkilökuntaa. Me pystymme tarjoamaan poikkeuksellisen nopeaa ja ketterää IT-tukea. Mac Osx- sekä Windows-ympäristöt ylläpidon roolista ovat meille tuttuja Office365-sovelluksineen. Olemme olleet eri kokoisissa nopeissa ja toisaalta vuosia kestäneissä projekteissa kumppanina suunnittelun, konsultoinnin, toteutuksen ja jatkuvan ylläpidon kumppanina. Useat asiakkaidemme upeat kasvutarinat ovat luoneet monien vuosien kiinteän yhteistyösuhteen.

Apua laitehankintoihin

Olemme hankkineet työasemia luotettavilta ja kilpailukykyisiltä laitetoimittajilta. Myös laitehankinnoissa huomioimme kestävän kehityksen ja pitkän elinkaaren.  Asiakkaan kanssa yhdessä määrittelemme sopivat työasemat ja muut laitteet. Jatkossa uusien työasemien tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Huolehdimme myös laitteiden takuuasioista, reagoimme vanhentuneeseen konekantaan sekä huolehdimme vanhojen laitteiden tietoturvallisesta hävittämisestä.
Yhteistyössä IT-palveluista muodostuu eheä kokonaisuus, josta vastaa yksi toimija ja kaikki palvelut ovat saatavilla yhden, helposti tavoitettavan  kontaktipisteen kautta.

kukaan ei osaa kaikkea mutta verkosto osaa melkein mitä vaan

Harri Ruotsalainen
ICT-palvelut
+358 40 554 2264
harri@kehityspiikki.fi

ASIAKKAIDEN KERTOMAA

”Luotettava ja ammattitaitoinen”

Medanta Oy

”Koskaan en ole missään saanut niin hyvää, henkilökohtaista, välitöntä ja avuliasta palvelua. Harri ja Kehityspiikki olivat tuki ja turva.”

Zsar Outlet Village


”Kehityspiikissä on aina ollut rento ja positiivinen tunnelma. Apua on saanut joka pulmaan ja ihmiset ovat todella kannustavia.”

Anna Hanski

AV-väline integraatiot
AV-väline integraatiot
Laitehankinnat
Laitehankinnat
Rauta-asennukset
Järjestelmäasennukset
Järjestelmäasennukset
Verkkoasennukset
Verkkoasennukset