Kehityspiikki Koulutus Oy

Kehityspiikki Koulutus Oy on koulutusyritys, joka tarjoaa räätälöityjä koulutuspalveluita sekä ict-palveluita yrityksille, julkiselle sektorille, kolmannelle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Yrityksen päätoimiala on koulutus sekä ict-ratkaisut ja sen tarjoamat palvelut. Koulutuspalvelut kattavat muun muassa johtamisen, ohjaamisen, uravalmennuksen ja rekrytoinnin koulutuspalveluita.

ICT-palvelut kattavat muun muassa ict-integraation ja käytettävyyden kentällä, PC ja Mac, turvaratkaisuiden ja kustannustehokkaiden kokonaisuuksien parissa. Lisäksi palveluumme kuuluu näiden kouluttaminen.

Kehityspiikki Koulutus Oy:n koulutuspalvelut on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Yritys tarjoaa sekä avoimia koulutuksia että räätälöityjä koulutuksia, jotka voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai Kehityspiikki Koulutus Oy:n järjestämissä tiloissa. Palvelualttius, monipuolisuus ja ketteryys ovat Kehityspiikki Koulutus Oy:n valtteja.

Kehityspiikki Koulutus Oy:n kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus koulutusalalta. Yritys pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia ja vaikuttavia koulutuspalveluita, jotka auttavat asiakkaita kehittymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Laajoista verkostoistamme löytyy useita kymmeniä eri alojen asiantuntijoita

Kehityspiikki Koulutus Oy on järjestänyt koulutuksia sekä ict-palveluita erilaisille kohderyhmille yli 20 vuoden ajan . Asiakkaita löytyy eri puolilta Suomea sekä myös Euroopasta ja olemmekin viimeisten vuosien aikana tehneet töitä yli 60 organisaation kanssa. Kumppaneinamme on yrityksiä, järjestöjä, yksityishenkilöitä, ammatillisia oppilaitoksia, alueiden ely-keskukset ja TE-palvelut sekä hyvinvointialueet.