Yritys

Olemme järjestäneet koulutuksia erilaisille kohderyhmille yli 20 vuoden ajan. Asiakkaita löytyy eri puolilta Suomea sekä myös Euroopasta.

Laajoista verkostoistamme löytyy useita kymmeniä eri alojen asiantuntijoita. Viimeisen puolentoista vuoden aikana olemme tehneet töitä yli 60 organisaation kanssa.

Räätälöimme koulutuksia niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan, kuin kaupallisen ja teollisen alan toimijoillekin. Tuotamme myös IT-palveluja ja uravalmennusta. Palvelualttius, monipuolisuus ja ketteryys ovat Kehityspiikki Koulutuksen valtteja.

Koronavuosi on osoittanut, että pystymme selviytymään vaikeistakin haasteista yhteistyössä muiden kanssa. Kumppaneinamme on järjestöjä, yksityishenkilöitä, yrityksiä, ammatillisia oppilaitoksia, alueiden ely-keskukset ja TE-palvelut.

Uuden ajan applikaatio

Pilotoimme parhaillaan uudenlaista käyttäjälähtöistä mobiilisovellusta

Kun kaiken piti toimia etänä, meille tuli tarve miettiä, miten pystymme ohjaamaan ryhmää, tiedottamaan tapahtumista ja muutoksista tai auttamaan
opiskelijaa ansioluettelon teossa ja muissa käytännön asioissa. Kaikilla opiskelijoilla ei ole kannettavaa tietokonetta, mutta lähes kaikilla on älypuhelin.

Vastaavaa applikaatiota ei löytynyt ilmaiseksi opiskelijoille. Nyt on kehitetty ja räätälöity helppokäyttöinen appi, jossa voi todella vaivattomasti tehdä esimerkiksi ansioluettelon. Appi tuottaa ansioluettelon asetteluineen käyttäjän antamista vastauksista ja antaa myös mahdollisuuden mätsätä työnantajat ja työntekijät, kun hakuehdot on määritelty ennakkoon.

Tärkeintä applikaatiossa on kokonaisuus: helposti käytettävä väline, joka palvelee kaikkia koulutus- ja valmennusprosessiin osallistuvia.

Applikaatio kehitettiin yhteistyössä alansa huippuosaajan, App-Gyver Oy:n kanssa, ja jatkokehitys on kovassa vauhdissa.